Bli andelseier

ANDELER OG GAVER


Bli medeier eller gi oss en gave, støtt Haldde Montessoriskole!

 

Andelssalg og gaver er viktige for at vi skal få finanisert driften ved Haldde Montessoriskole.

 

Vi mottar tilskudd fra Utdanningsdirektoratet, men ønsker å kunne gi våre elever et enda bedre tilbud med dyktige ansatte, et godt skolemiljø, skolemateriell av høy kvalitet og gode muligheter for både lek og læring.


Haldde Montessoriskole er et samvirkeforetak. Som andelseier blir du medeier og har mulighet til å påvirke hvordan skolen skal være.


Vi selger andeler til alle som ønsker det, både foreldre, besteforeldre, onkler og tanter, naboer og alle andre som vil ha en montessoriskole i Alta. Hver enkelt kan kjøpe så mange andeler man vil, men man har uansett kun èn stemme ved årsmøtet. Vær oppmerksom på at man må være over 18 år for å ha stemmerett. Du finner mer informasjon i vedtektene.


Dine barn er velkomne som elever uansett om du har kjøpt andeler eller ikke, men andelseiere har fortrinn dersom det er flere søkere enn skolen har kapasitet til.


For å tegne andeler er det bare å fylle ut andelsskjemaet,  betale inn kr 1 000,- pr. andel på giroen i andelsskjemaet og sende skjemaet til oss. Husk å merk betalingen «Andelskjøp» og hvem andelen(e) skal stå på dersom det betales for flere samtidig. F.eks.: kr 3 000,- merket «Andelskjøp Ola Hansen, Gunvor Hansen og Hans Hansen».

 

Andelene kan ikke videreselges, og det blir heller ikke noe avkastning i form av penger. Men det blir avkastning i form av verdiskaping! Du bidrar til en utvikling av montessoriskolen vår, og kanskje vil dine barn og barnebarn nyte godt av denne skolen i framtiden!

 

Tips: Gi en andel i gave til noen du er glad i, men som har alt fra før.


Andelsskjemaet med giro finner du her: